Skip to main content

Vi utför fönstermålning i Göteborg med omnejd. Kontakta oss idag

 

Vi kommer ut till er för en kostnadsfri rådgivning

Lorné Måleri erbjuder alla tjänster inom fönstermålning. Innan vi påbörjar arbetet hos just dig ingår en kostnadsfri rådgivning. Vi vill ha med dig i vårt arbete!

fönstermålning

Om fönstermålning

Fönstermålning är ett enkelt och effektivt sätt att förnya utseendet på ditt hem eller kontor utan att behöva byta ut fönstren. Det ger inte bara ett nytt utseende till byggnaden utan det hjälper också till att skydda fönstren från väder och vind. Målade fönster ser också mer väl underhållna och vårdade ut.

Det finns olika typer av fönstermålningsprodukter att välja mellan, inklusive färg speciellt utvecklad för träfönster och aluminiumfönster. Det är viktigt att välja en produkt som är lätt att rengöra och tål hög belastning för att säkerställa att målningen håller länge.

Lorné Måleri erbjuder fönstermålning i Göteborg med omnejd. Det är viktigt att välja ett företag med erfarenhet och som kan ge råd om vilken typ av produkt som är lämplig för dina fönster och byggnad. Det är också viktigt att välja ett företag som kan ge ett bra pris och som har bra referenser. Frågar ni våra kunder är det självklara valet oss!

Fönstermålning är en enkel och prisvärd lösning för att förnya utseendet på ditt hem eller kontor. Med en väl utförd fönstermålning kan du skapa ett unikt och personligt utseende för dina fönster och skydda dem samtidigt.

Lorné Måleri utgår från Mölndal och utför arbeten i bland annat Göteborg, Partille, Mölnlycke, Landvetter, Kungälv samt Stenungsund

Hör av dig till oss för offert via vårt kontaktformulär eller ring oss!
Telefon:0731-402520

Kontakta oss idag

Vi kommer ut och räknar på en offert kostnadsfritt