Skip to main content

Vi utför golvmålning i Göteborg med omnejd. Kontakta oss idag

 

Vi kommer ut till er för en kostnadsfri rådgivning

Lorné Måleri erbjuder alla tjänster inom golvmålning. Innan vi påbörjar arbetet hos just dig ingår en kostnadsfri rådgivning. Vi vill ha med dig i vårt arbete!

Golvmålning är ett enkelt och billigt sätt att förnya utseendet på ditt hem eller kontor utan att behöva byta ut golven. Det finns många fördelar med golvmålning, inklusive lättanvändhet, låga kostnader och möjligheten att skapa ett unikt utseende.

golvmålning

Om golvmålning

Det finns olika typer av golvmålningsprodukter att välja mellan, inklusive färg speciellt utvecklad för trägolv och betonggolv. Det är viktigt att välja en produkt som är lätt att rengöra och tål hög belastning för att säkerställa att målningen håller länge.

Vi erbjuder golvmålning i Göteborg med omnejd. Det är viktigt att välja ett företag med erfarenhet och som kan ge råd om vilken typ av produkt som är lämplig för ditt golv och rum. Det är också viktigt att välja ett företag som kan ge ett bra pris och som har bra referenser. Det har vi på Lorné Måleri!

Att måla dina golv är en enkel och billig lösning för att förnya utseendet på ditt hem eller kontor. Sök efter golvmålning företag i din stad och jämför priser och referenser för att hitta det bästa företaget för dig. Med golvmålning kan du skapa ett unikt och personligt utseende för dina golv utan att behöva lägga ner en förmögenhet. Det tycker vi är högsta prioritet.

Lorné Måleri utgår från Mölndal och utför arbeten i bland annat Göteborg, Partille, Mölnlycke, Landvetter, Kungälv samt Stenungsund

Hör av dig till oss för offert via vårt kontaktformulär eller ring oss!
Telefon:0731-402520

Kontakta oss idag

Vi kommer ut och räknar på en offert kostnadsfritt