Skip to main content

Vi utför inomhusmålning i Göteborg med omnejd. Kontakta oss idag

 

Vi kommer ut till er för en kostnadsfri rådgivning

Lorné Måleri alla typer av måleritjänster inklusive inomhusmålning samt tapetsering. Innan vi påbörjar arbetet hos just dig ingår en kostnadsfri rådgivning. Vi vill ha med dig i vårt arbete!

Är du trött på din nuvarande färg inomhus och är i behov av att måla om eller önskar nya tapeter? Inga problem! Vi på Lorné Måleri har många års erfarenhet av inomhusmålning. Vi hjälper dig ta fram den perfekta nyansen för just dig och sedan utför vi arbetet, alltid med högsta kvalitèt.

Målare i Göteborg

Inomhusmålning och tapetsering

Går du i funderingar på att måla om eller att det är dags att förnya dina tapeter? Kanske är du tveksam på vilken eller vilka motiv som passar in? Varför inte anlita ett proffs som hjälper dig med val av färg och utför arbetet åt dig?

Lorné Måleri när du vill anlita professionell personal till din inomhusmålning. Vi är också miljödiplomerade via Svensk Miljöbas.

Tjänster, inomhusmålning och tapetsering

När du anlitar oss för din inomhusmålning lämnar du över arbetet i trygga händer. Vi utför allt förarbete, såsom att täcka listor, golv och annat kringliggande. I de fall där  det rör sig om större möblemang kan vi komma att be er att flytta dessa så att vi har utrymme att arbeta.

Vi erbjuder tjänster såsom

  • väggmålning
  • takmålning
  • list- och karmbyten där det behövs
  • tapetsering

Lorné Måleri utgår från Mölndal och utför arbeten i bland annat Göteborg, Partille, Mölnlycke, Landvetter, Kungsbacka, Kungälv samt Stenungsund

Hör av dig till oss för offert via vårt kontaktformulär eller ring oss!
Telefon:0731-402520

Kontakta oss idag

Vi kommer ut och räknar på en offert kostnadsfritt