Skip to main content

Din Målare i Göteborg – för proffsigt måleriarbete!

Söker du en duktig målare i Göteborg? Då har du kommit rätt! Vi på Lorné Måleri erbjuder professionella måleritjänster för både inomhus- och utomhusmålning. Våra erfarna målare är duktiga på att måla allt från lägenheter, hus och kontor till butiker och fasader. Alltid med ett proffsigt resultat.

Alltid bästa produkterna för målning

Vi strävar alltid efter att leverera högsta kvalitet och kundnöjdhet. Därför använder vi endast de bästa måleriprodukterna på marknaden och säkerställer att allt arbete utförs med största omsorg och precision. Vi är också konkurrenskraftiga på priset och erbjuder kostnadsfria och bindande offert. Det blir seriöst för både dig och oss.

Om du är intresserad av att få en ny look på ditt hem eller kontor, tveka inte att kontakta oss för mer information och en offert. Vi hjälper dig gärna att skapa det drömhem du alltid velat ha. Det är vårt jobb som vi är stolta över.

Måleriföretagen i Sverige

Vi är medlemmar i MÅLERIFÖRETAGEN I SVERIGE och omfattas av kollektivavtal för måleriyrket som tecknas mellan Måleriföretagen i Sverige och Svenska Målareförbundet. Bolaget är anslutet till ID06.

Måleriföretagen i Sverige - logga

Inomhusmålning och tapetsering

Vi erbjuder allt inom målning av din drömbostad. Läs mer här.

Fasadmålning

Fasaden är inte bara det yttre skalet som representerar ditt hem utan är också den del som är mest utsatt för sol, vind och temperaturväxlingar. Läs mer om fasadmålning här.

Vi erbjuder alla tjänster inom måleri, till exempel

Välkommen till Lorné Måleri i Göteborg!

målare i Göteborg

Lorné Måleri utgår från Mölndal och utför arbeten i bland annat Göteborg, Partille, Mölnlycke, Landvetter, Kungsbacka, Kungälv samt Stenungsund

Hör av dig till oss för offert via vårt kontaktformulär eller ring oss!
Telefon: 0731-402520

Vill du anlita en målare i Göteborg, kontakta oss idag

Vi kommer ut och räknar på en offert kostnadsfritt

Lämna arbetet åt proffsen

Innan man börjar måla är det viktigt att göra ett grundligt förberedande arbete. Detta för att säkerställa att målningen blir så bra som möjligt och håller längre. Här är några viktiga steg att tänka på före målning:

  1. Rengörning: Innan man börjar måla är det viktigt att rengöra ytan man ska måla. Det kan innebära att torka av väggar och tak med en fuktig trasa eller att tvätta fasaden med en högtrycksrenare. Det är viktigt att ta bort all smuts, damm och fett för att få en jämn yta att måla på.
  2. Reparation: Om ytan man ska måla på har några skador eller sprickor är det viktigt att reparera dem innan man börjar måla. Detta för att förhindra att fukt tränger in och förlänger hållbarheten på målningen.
  3. Grundmålning: Om ytan är ny och inte tidigare har målats så kan det vara nödvändigt att göra en grundmålning. Detta för att få en jämn yta att måla på och för att få en bättre täckning.
  4. Förbehandling: Om ytan är färgat och man ska måla med en annan färg så kan det vara nödvändigt att göra en förbehandling. Detta för att få en bättre täckning och för att förhindra att färgen blir ojämn.
  5. Täckning: Det är viktigt att täcka alla möbler och golv med plast eller duk för att undvika att få färg på dem.

Genom att följa dessa steg kan man vara säker på att få ett bra resultat och en hållbar målning. Det är viktigt att inte rusha igenom förberedelserna och ta sig den tid som behövs för att göra ett bra jobb.

målare i Göteborg

Vi finns här för dig

Från skiss till drömbostad