Skip to main content

Lorné Måleri

Lorné Måleri är specialister på alla typer av måleritjänster. Vi utgår från Göteborg men vi är verksamma i hela Västsverige.

Om Lorné Måleri

Vi är en del av Lorné Mark & Fastighetsservice AB som utöver Lorné Måleri består av Lorné Tak och Fasadtvätt AB och Lorné Dränering.

Många års erfarenhet av alla måleritjänster

Vi på Lorné Måleri är ett erfaret måleriföretag med många års erfarenhet inom branschen. Vi erbjuder professionella måleritjänster för både inomhus- och utomhusmålning. Våra duktiga målare är experter på att måla allt från lägenheter, hus och kontor till butiker och fasader.

Kundnöjdhet är vårt mål

Vi strävar alltid efter att leverera högsta kvalitet och kundnöjdhet. Därför använder vi endast de bästa måleriprodukterna på marknaden och säkerställer att allt arbete utförs med största omsorg och precision. Vi är också konkurrenskraftiga på priset och erbjuder kostnadsfria och bindande offert.

Vi är en målerifirma som har kunder som vår prioritet. Därför är vi alltid tillgängliga för att svara på frågor och ge råd. Vi garanterar att du kommer att vara nöjd med vårt arbete och det är viktigt för oss att du är nöjd med det resultat vi levererar.

Vi är professionella målare

Söker ett professionellt måleriföretag som kan hjälpa dig med att skapa det drömhem du alltid velat ha, tveka inte att kontakta oss för mer information och en offert. Vi ser fram emot att hjälpa dig med ditt måleri projekt!

Certifierade för ISO kvalitet, miljö och arbetsmiljö

Lorné Tak & Fasadtvätt AB är certifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 och ISO 45001. Detta är ett bevis på vår företagskompetens, miljömedvetenhet, engagemang för hög kvalitet och arbetsmiljö.

Medlemmar i Måleriföretagen i Sverige

Vi är medlemmar i MÅLERIFÖRETAGEN I SVERIGE och omfattas av kollektivavtal för måleriyrket som tecknas mellan Måleriföretagen i Sverige och Svenska Målareförbundet. Bolaget är anslutet till ID06.

Måleriföretagen i Sverige - logga

Lorné Måleri utgår från Mölndal men vi är verksamma i hela västsverige och utför arbeten i bland annat Göteborg, Partille, Mölnlycke, Landvetter, Kungsbacka, Kungälv samt Stenungsund

Lorné Måleri

Kontakta oss idag

Vi kommer ut och räknar på en offert kostnadsfritt