Skip to main content

Vi utför tapetsering i Göteborg med omnejd. Kontakta oss idag

 

Vi kommer ut till er för en kostnadsfri rådgivning

Tapetsering är en enkel och snabb metod för att ge ett rum ett helt nytt utseende. Det finns många olika typer av tapeter att välja mellan, allt från enfärgade till mönstrade och texturerade. Det är viktigt att välja rätt typ av tapet beroende på rummet och dess syfte. För ett vardagsrum kan man välja en mer mönstrad och färgglad tapet medan ett sovrum kan kräva en mer avslappnande och lugnande färg.

Det finns också olika material att välja mellan när det gäller tapeter, såsom träfiber, non-woven och vinyl. Träfibertapeter är ett populärt val eftersom de är lätta att arbeta med och kan målas om. Non-woven tapeter är lätta att hänga upp och kräver inte någon förbehandling innan man börjar tapetsera. Vinyl tapeter är lätta att rengöra och tål fukt bättre än andra typer av tapeter.

Det är viktigt att förbereda rummet innan man börjar tapetsera. Det innebär att täcka golv och möbler med plast, ta bort gamla tapeter och fylla i eventuella skador i väggen. När allt är färdigt förberedt är det dags att börja hänga upp tapeten. Det kan vara svårt att matcha mönstret på tapeten om man inte är van, men med lite övning och tålamod så kommer det att bli ett bra resultat.

Att tapetsera är en budgetvänlig metod för att ge ett rum en ny look. Det finns många olika typer av tapeter att välja mellan och det går att hitta något som passar alla smaker och preferenser. Det är viktigt att förbereda rummet innan man börjar tapetsera och att välja rätt typ av tapet för det aktuella rummet. Med lite övning och tålamod kan man skapa ett fantastiskt resultat.

tapetsering

Inomhusmålning och tapetsering

Går du i funderingar på att måla om eller att det är dags att förnya dina tapeter? Kanske är du tveksam på vilken eller vilka motiv som passar in? Varför inte anlita ett proffs som hjälper dig med val av färg och utför arbetet åt dig?

Lorné Måleri när du vill anlita professionell personal till din inomhusmålning och tapetsering. Vi är också miljödiplomerade via Svensk Miljöbas.

Tjänster, inomhusmålning och tapetsering

När du anlitar oss för din inomhusmålning lämnar du över arbetet i trygga händer. Vi utför allt förarbete, såsom att täcka listor, golv och annat kringliggande. I de fall där  det rör sig om större möblemang kan vi komma att be er att flytta dessa så att vi har utrymme att arbeta.

Vi erbjuder tjänster såsom

  • väggmålning
  • takmålning
  • list- och karmbyten där det behövs
  • tapetsering

Lorné Måleri utgår från Mölndal och utför arbeten i bland annat Göteborg, Partille, Mölnlycke, Landvetter, Kungsbacka, Kungälv samt Stenungsund

Hör av dig till oss för offert via vårt kontaktformulär eller ring oss!
Telefon:0731-402520

Kontakta oss idag

Vi kommer ut och räknar på en offert kostnadsfritt